با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
درباره ما
شرکت داتیس ارتباطات فون زیر مجموعه گروه شرکت های داتیس ارتباطات پارس می باشد
گروه شرکت های داتیس ارتباطات پارس مجری پروژه های مخابراتی و شبکه های اینترنتی است
ازجمله فعالیت های شرکت
نصب و راه اندازی انواع مراکز تلفن شهری و سانترال
نصب و طراحی mdf و مفصل های پرظرفیت
نصب و انتقال لینکهای E1،FIBR،PRI ،P2P،
نصب دکل و رادیو
نصب ورا ه اندازی اینترنت پر سرعتADSL
نصب . راه اندازی اینترنت برای سازمان ها و برج های مسکونی به صورت بی سیم
ارائه دهنده خدمات voip
نصب دوربین مدار بسته با قابلیت کنترل از راه دور و هشدار بر روی 10 خط
تعمیرات انواع محصولات مخابراتی پاناسونیک
مشاوره حضوری و غیر حضوری کاملا رایگان
شبکه از سه بخش اصلی تحت عنوان Network edge یا لبه شبکه، Network core یا هسته شبکه و Access یا دسترسی تشکیل شده است. ولی این سه بخش اصلی به چه صورتی با هم در ارتباط هستند؟ هسته شبکه به چه طریق با لبههای شبکه ارتباط برقرار میکند؟
شبکههای کامپیوتری از عناصر متفاوت و نسبتا پیچیدهای تشکیل شدهاند. سرور، سوییچ ها، روترها، انواع پیوندها، نرم افزرهای کنترلی، اجرایی، سخت افزارهای مختلف، سیم کشیهای متفاوت و… تنها بخشی از این سیستم را تشکیل میدهند. در این بخش می خواهیم بررسی کنیم که چطور میتوان سیستم شبکه را با این اجزای متفاوت در کنار هم سازماندهی کرد و میان آنها ارتباط به وجود آورد.
امروزه تلفن های همراه همه جا رواج دارد. امکاناتی که تلفن های همراه در اختیار مشترکان خود قرار می دهد از امکان تماس در هر مکان تا دسترسی به اینترنت، موجب همگانی شدن این فناوری شده است. طبق گزارش مجمع جهانی اقتصاد، ایران از نظر شاخص اشتراک تلفن همراه در میان ۱۳۹ کشور جهان در رده ۹۵ پنجم قرار دارد. طبق همین گزارش، ضریب اشتراک تلفن همراه در کشور ما ۷۰.۸ است یعنی به ازای هر ۱۰۰ نفر، ۷۰.۸ اشتراک وجود دارد.
گرچه شاید کمتر به این مقوله توجه کرده باشید، اما بدون این که خودمان خواسته باشیم ابزارهای نوین ارتباطی مانند اینترنت، گوشی های همراه پیشرفته و فضای مجازی ابعاد مختلف زندگی ما را تحت تاثیر خود قرار داده است.
تا جایی که اگر روزی به یکی از آنها دسترسی نداشته باشیم دیگر حتی قادر به انجام امور روزمره زندگی مان هم نخواهیم بود. با پیشرفت علم و فناوری امکان ایجاد ارتباطات به صورت آسان تر و سریع تر مهیا شده است و روش های سنتی جای خود را به روش های مدرن داده است. زمانی که رادیو و تلویزیون به عنوان پیشگامان تحولات ارتباطی قدم به زندگی ما گذاشتند اصلا تصور نمی شد روزی ابزارهای ارتباطی بتواند به عنوان ابزارهای همه کاره جوانب مختلف زندگی ما را تحت تاثیر خود قرار دهد.
شبکه وایرلس Peer 2 Peer یا اصطلاحا ad-hoc برای اتصال دو سیستم دارای قابلیت وایرلس به یکدیگر ، بدون نیاز به هیچ وسیله دیگری است.یعنی شما می توانید به راحتی اگر دو لپ تاپ مدل جدید دارید ، به همدیگه شبکه کنید و از اطلاعات همدیگه استفاده کنید. فقط قبلش این توضیح رابايد دانست که ما کلا برای اتصال کامپیوتر یا هر وسیله دیگه ای به صورت وایرلس به همدیگر از دو روش استفاده میکنیم:
سرور یک کامپیوتر همیشه روشن و همیشه در دسترس است، زمانی که این دسترسی تنها در محدوده یک شبکه داخلی باشد، آن را سرور تحت شبکه می نامیم و به این معنا خواهد بود که تمامی کامپیوتر های موجود در این شبکه از این کامپیوتر فرمان می گیرند و نیازهای تحت شبکه خود را به کمک آن تامین می کنند و سرور نقش آنها را در شبکه تعیین می نماید، حال اگر گستره این شبکه را کمی بیشتر نمائیم، و آن را متشکل از تمام کامپیوتر هایی که از طریق اینترنت به هم وصل شده اند بدانیم، با گروه بسیار بزرگی از کامپیوتر های همیشه روشن و همیشه در دسترس از طریق اینترنت روبرو هستیم که به آنها سرور های اینترنتی گفته می شود و وظیفه دارند تا اطلاعاتی که در هر زمان از شبانه روز، بر روی پهنای اینترنت جستجو می کنید را برای ملاحظه شما در اختیار قرار دهند. بنابراین به دو دسته بندی کلی دست می یابیم:
شما با خیالی آسوده در فضای نت به و گردی مشغول هستید، به سایتهای مختلف سر میزنید و مشغول جمع آوری اطلاعات هستید. اما در نکته در اینجا است که در پشت صحنه فعالیت شما دقیقا به همان مثابه یک شبکه تار عنکبوتی رصد میشود. رصدی که البته یک رصد امنیتی نیست.
این ویژگی بیشتر به درد کسانی می خورد که برنامه ریزی کارهای روزمره شان را با سیستم تقویم گوگل انجام می دهند اما برای دیگران هم قابلیت بی کاربردی نیست. وقتی ایمیلی برای شخصی می فرستید و قراری با او می گذارید، می توانید در خود جی میل زمان و مکان این ملاقات را با کلیک روی Add Event Info سازماندهی کنید، به این ترتیب قرار به صورت خودکار وارد تقویم گوگل شما می شود. شخص دریافت کننده میل هم می تواند به سادگی قرار را وارد تقویم خود کند.
دنیای دیجیتال و اینترنت، زندگی روزمره ما را بسیار راحت کرده، اما در کنار این راحتی، مشکلات و خطرات را هم زیاد کرده است.
در چنین فضایی که همواره اطلاعات شخصی ما تهدید می شود، امنیت اطلاعات اهمیت زیادی دارد. اگر از کاربران جدید یا قدیمی گوشی های هوشمند، تبلت ها یا رایانه های شخصی هستید، باید بدانید که همواره اطلاعات شخصی شما در معرض خطر قرار دارد. در کارگاه این شماره، ده نکته را بررسی می کنیم که رعایت کردن آنها می تواند به حفظ اطلاعات شخصی شما کمک زیادی کند.
اگر رمزعبور خود را فراموش و یا گم کرده اید نگران نباشید . بیشتر پسوردها قابلیت بازیابی نسبتا ساده و راحت دارند . در اینجا به شما نشان خواهیم داد که چگونه بیشتر پسوردهای شبکه و آنهایی که مرتبط با اینترنت هستند را بازیابی کنید .