با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
درباره ما
شرکت داتیس ارتباطات فون زیر مجموعه گروه شرکت های داتیس ارتباطات پارس می باشد
گروه شرکت های داتیس ارتباطات پارس مجری پروژه های مخابراتی و شبکه های اینترنتی است
ازجمله فعالیت های شرکت
نصب و راه اندازی انواع مراکز تلفن شهری و سانترال
نصب و طراحی mdf و مفصل های پرظرفیت
نصب و انتقال لینکهای E1،FIBR،PRI ،P2P،
نصب دکل و رادیو
نصب ورا ه اندازی اینترنت پر سرعتADSL
نصب . راه اندازی اینترنت برای سازمان ها و برج های مسکونی به صورت بی سیم
ارائه دهنده خدمات voip
نصب دوربین مدار بسته با قابلیت کنترل از راه دور و هشدار بر روی 10 خط
تعمیرات انواع محصولات مخابراتی پاناسونیک
مشاوره حضوری و غیر حضوری کاملا رایگان
شبکه های بیسیم مش
از آنجا که قرارداد بینالمللی پستی و زیربنای ارتباطات الکترونیکی در اینترنت اغلب براساس مخابرات سیمکشی شده است، برای آنکه پیامها متقابلا تحویل داده شوند و مجدداً از میان قلمروهای رایگان که عموماً جداگانه هستند انتشار پیدا کنند، سیستم مش قابل اطمینانتر است. از میان چندین سیستم بیسیم کلان و بزرگ که زیربنای ارتباطی آنها وابسته به تجهیزات منحصربفرد فرستنده گیرنده است , شبکه مش مورد استفاده قرار میگیرد. سیستم شبکه سازی مش خودبهبود است بدین معنی که شبکه می تواند راه اندازی شود زمانیکه یکی از گره ها نابود شده است یا اتصالات در حال نابودی است ,شبکه میتواند به کار خود ادامه دهد.نتیجه اینکه این مدل شبکه بسیار قابل اطمینان و تضمین شده است . این مبحث قابل اجراست برای شبکه های بیسیم,شبکه های سیم کشی و نرم افزارهایی که اثر متقابل دارند. نمایش متحرکی از شبکه بیسیم مش در سمت راست شکل نشان داده شده است.نگاه کنید چه اتفاقی می افتد زمانیکه گره های مش فعال میشوند(با روشن شدن لامپ سبز جعبه راه اندازی می شود. هر گره با شنیدن پیام و انتشار آن به کل شبکه باعث راه اندازی اتوماتیک شبکه می شود.همچنین نگاه کنید که چه اتفاقی می افتد زمانیکه یک گره دچار مشکل میشود.گره ها به صورت پشت سرهم خود را بازیابی و به روز میکنندو گزینش مسیر را با توجه به بازیابی جدید انجام می دهند. شبکه به این صورت اتصال اتوماتیک برای آینده خود انجام می دهد و ظرفیت اضافه برای آینده در نظر می گیرد.
شبکه وایرلس Peer 2 Peer یا اصطلاحا ad-hoc برای اتصال دو سیستم دارای قابلیت وایرلس به یکدیگر ، بدون نیاز به هیچ وسیله دیگری است.یعنی شما می توانید به راحتی اگر دو لپ تاپ مدل جدید دارید ، به همدیگه شبکه کنید و از اطلاعات همدیگه استفاده کنید. فقط قبلش این توضیح رابايد دانست که ما کلا برای اتصال کامپیوتر یا هر وسیله دیگه ای به صورت وایرلس به همدیگر از دو روش استفاده میکنیم:
امروزه استفاده از شبکه بي سيم به خاطر نصب و راه اندازي و دسترسي آسان در محيط هاي کوچک مانند اماکن تجاري، کتابخانه ها و ... به سرعت رو به افزايش است. خصوصيت راديويي اين ابزار باعث مي شود امکان دسترسي (غيرمجاز) به اطلاعاتي که در حالت فعال بودن بي سيم ارسال و دريافت مي شوند، نسبت به شبکه کابلي، بيشتر شود. لذا پيکربندي مناسب و به کارگيري روش هايي که در حفظ امنيت شبکه بي سيم موثر باشند بسيار ضروري است. اين مقاله اي به امنيت اين نوع شبکه و روش هاي ايجاد و نگهداري محيط امن براي استفاده از آن مي پردازد.
درون تلفن بیسیم شما یک بلندگوی کوچک ، یک میکروفون ، صفحه کلید و یک صفحه نمایشگر و یک برد قدرتمند مدارات و میکرو پروسسور ( ریز پردازنده ) وجود دارد که هر گوشی را به یک کامپیوتر کوچک تبدیل کرده اند . هنگامی که گوشی به یک شبکه وایرلس متصل می شود، ترکیب فن آوری ها به شما این امکان را می دهد که اطلاعات را میان گوشی ها رد و بدل کنید . اجزا بسیار کارآمد و پربازده عمل می کنند به طوری که باتری می تواند چندین روز گوشی را روشن نگه دارد
وقتی در یک شبکه بدون سیم از access point استفاده می کنیم , این شبکه در اصطلاح در مد Infrastructure عمل می کند در غیر اینصورت و عدم استفاده از access point در شبکه بدون سیم در مد ‘adhoc’ یا ‘peer to peer’ می با شد.
WiMAX یکی از استانداردهای شبکه بی سیم در زمینه دسترسی کاربران به ارتباطی سریع و مطمئن می باشد. این نام از حروف Worldwide Interoperability for Microwave Access گرفته شده است. WiMAX در آینده بسیار نزدیک اینترنت را در کنار شبکه های مخابراتی قرار خواهد داد و چنان انقلابی را در این زمینه به وجود خواهد آورد که روشن کردن اکثر کامپیوتر های قابل حمل و خانگی مساوی با اتصال آنها به اینترنت باشد. این استاندارد از طرف IEEE معتبر شناخته شده و پروتکل ۸۰۲٫۱۶ از طرف این سازمان به آن اختصاص یافته است.